PM International Norway-Lykkes i jobben nå

Sonntag, 08.04.2018
Autor: Red. LG

Over hele verden selger vi FitLine kosttilskudd og Cosmetics BeautyLine i mer enn 35 land. Vi har 40 steder i europeiske og ikke-europeiske land. Mer enn 470 ansatte er ansatt, hvorav rundt 175 jobber i det europeiske logistikkssenteret i Speyer. I tillegg er det et stort antall distribusjonspartnere over hele verden. PM-International AG er en ikke-børsnotert, økonomisk uavhengig familiebedrift med solide økonomiske ressurser. Vår egenkapitalandel er omtrent dobbelt så høy som gjennomsnittlig egenkapital kapitalisering av tyske små og mellomstore bedrifter. Vi har blitt valgt blant de 100 beste selskapene i tysk middelklasse i elleve sammenhengende tider *. Vår årlige omsetning er over 307 millioner euro. Selskapet har hovedkontor i Luxembourg. Våre produkter er ikke tilgjengelige i vanlig handel, men bare via Internett, våre distributører eller i våre direkte salgssentre

PM-International AG selger ikke sine kosttilskudd og kosmetikk av høy kvalitet via normal handel, men i direkte salg. Det vil si, vi gir våre produkter til våre distributører, og de selger dem til sine kunder, sluttbrukerne.

Fordelene ved dette systemet er åpenbare. Fordi det ikke er noen mellommenn, blir deres fortjeneste eliminert. Fordeler våre salgspartnere. Marginene deres blir ikke redusert av mellommenns fortjeneste. I tillegg, i motsetning til normal handel, bruker vi ikke dyr og derfor dyr reklame. Dette gir også fordelene til våre distribusjonspartnere.

Våre selgere trenger ikke dyre forretningslokaler. Du kan gjøre en stor del av arbeidet hjemmefra, og dele din egen tid. Du som vår salgspartner bestemmer selv hvor mye tid du vil bruke på arbeidet ditt. Alt dette betyr en risikofri uavhengighet for deg.

Få deg en ekstra inntekt. Bli vår nye distribusjonspartner. Registrer deg nå.

PRESSEKONTAKT

Opus Bonum GmbH
Presseverteiler

Jordanstraße 12
04177 Leipzig

Website: www.opus-bonum.de
E-Mail : presseservice@opus-bonum.de
Telefon: 0700 – 67 87 26 68
Telefax: 0700 – 67 87 26 68 – 1